Inhoud
Podcast: Met het zeewier op tafel
Animal Rights komt op voor de rechten van dieren. Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn. Dieren bestaan niet voor ons, maar voor zichzelf. In onze podcast bespreken wij verschillende onderwerpen die direct of indirect met dieren en dierenrechten te maken hebben. In de elfde aflevering gaan wij in gesprek met Mark Kulsdom, mede-oprichter The Dutch Weed Burger.
Volg onze podcast op Spotify, Soundcloud en Itunes
Het verhaal van The Dutch Weed Burger
Met zijn Dutch Weed Burger foodtruck zorgde hij vol lange rijen op festivals en was daarmee een aanjager van de trend om gezonder en duurzamer voedsel te serveren op festivals. Zijn producten werden ook verkocht in strandtenten en restaurants.
De coronacrisis zorgde ervoor dat het roer om moest. Er kwam een webshop en de producten van The Dutch Weed Burger liggen nu in 200 vestigingen van Albert Heijn. Een gesprek vanuit de Podcast-caravan op broedplaats De Ceuvel over peak meat, de beste producten van de concurrentie en hoe ondernemen en de wereld verbeteren uitstekend samengaan.
Te gast in deze podcast
Mark Kulsdom
Medeoprichter en CEO van The Dutch Weed Burger, geschiedkundige, activist en documentairemaker.